Новият филм на Netflix Scoop е технически самостоятелен – бърз поглед

...
Новият филм на Netflix Scoop е технически самостоятелен – бърз поглед
Коментари Харесай

„Scoop“, „The Crown’s Final Season“ и „Кейт-Гейт: Филмът на Netflix за принц Андрю разкрива колко неподготвени са кралските особи за 2024 г.

Новият филм на Netflix Scoop е механически независим – бърз взор към събитията, които доведоха до пагубното изявление на принц Андрю за BBC Newsnight през 2019 година – само че също по този начин се усеща в диалог с по-голяма рецесия, която се разпростира за кралското семейство през 2024 година След гибелта на кралица Елизабет II през 2022 година, английската монархия беше наранени от вътрешни вражди, трагични здравни прогнози и, най-лошото, неотдавнашна PR злополука, при която светът стартира да спекулира бясно по отношение на „ изгубването “ на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. (Херцогинята на Кеймбридж най-сетне наруши дългомесечното си безмълвие на 22 март 2024 година, разкривайки, че е била диагностицирана с неразкрита форма на рак.)

Като цяло, Scoop акцентира безпокойството, подбудено от финала на сериала на другата огромна кралска драма на Netflix, The Crown. В последните моменти от другояче лъскавото и славно изображение на Уиндзорите от Питър Морган, принц Филип (Джонатан Прайс) споделя на брачната половинка си, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР